Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2023

Fredag d. 24. februar 2023 kl. 19.30.

Generalforsamlingen afholdes i Grundfør Medborgerhus. Dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal sendes pr. mail og være hovedformanden i hænde senest den 17. februar 2023. Medlemmer af GUI samt forældre til børn, der er medlem af GUI har stemmeret og kan opstille. GUI vil være vært ved et lille traktement efter generalforsamlingen.

René Rasmussen

Hovedformand

NYT     NYT     NYT

GUI Yoga for alle i 2022-2023

GUI kan nu igen tilbyde en Yoga med start onsdag d. 14. september kl. 18:30-20:00 i Forsamlingshuset og derefter samme tid hver onsdag

efterår og vinter med Luna Sommer som instruktør - se mere nederst.

Medlemskontingent er nu 200 kr. pr. sæson (14 lektioner), og som før 30 kr. kontant eller via MobilePay, hver gang, man møder op.

De eksisterende medlemmer vil blive opkrævet automatisk pr. 1. oktober og 1. februar, mens andre må melde sig til holdet igen via sin Yoga-profil på guisport.dk under "Holdtilmelding" eller kontakte GUI for hjælp. Se evt. mere her på hjemmesiden.

Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte GUI:

Finn Jakobsen

Kasserer i GUI

Tlf.: 40594072

Mail: kasserer@guisport.dk

Frits Poulsen

Medlemsadministration i GUI

Tlf.: 23329072

Mail: fritspoulsen12@gmail.com

Om instruktøren Luna Sommer:

Luna Sommer er uddannet Ashtanga og Hatha yogalærer (RYT 200) ved Ashtanga Yoga Shala i Aarhus. Derudover har hun en uddannelse i yoga mod stress, samt kursus i yoga nidra.

Luna er også psykiatrivejleder, certificeret Coach og stresscoach. Her indgår yogaen som et vigtigt redskab til at få balance i krop og sind og til at få kontakt til sit inderste og derfra kunne arbejde sig hen mod et liv i trivsel, balance og sindsro.

Om Yoga holdet:

Holdet er bygget op så vi kommer hele kroppen igennem. Der vil være opvarmende flow stillinger efterfulgt af dynamiske og styrkende yoga sekvenser, der tager udgangspunkt i Ashtanga yoga. Alle kan deltage, da stillingerne kan tilpasses den enkelte. Vi arbejder med styrke, smidighed, balance og åndedræt. Vi laver yoga i et flow, hvor krop og åndedræt synkroniseres. Dette skaber muligheden for en aktiv meditativ tilstand. Der arbejdes ud fra en fast serie af stillinger, hvor udviklingen sker i dig. Udgangspunktet for Ashtanga yoga er genkendeligheden er med til at skabe ro både i krop og sind.

Vi kommer hele kroppen igennem og afslutter altid med en afspænding, hvor din krop og sind kan få en afslappende pause.

Holdet er for alle også dig, der er ny til yoga, så tag bare din nabo, kollega el. med til en prøvetime.

web counter web counter
Hold i dag