GUI        FODBOLD        HÅNDBOLD        BADMINTON        PETANQUE        YOGA        Dart
  Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Mandag d. 13.5 kl. 19-20:30
Torsdag d. 23.5 kl. 19-20:30
Torsdag d. 30.5 kl. 10-11:30 Kr. Himmelfart

Som sædvanlig veksler tiderne, håber at det skaber flere muligheder end problemer:-)
Og husk at I altid er velkomne til at tage en ven, gæst, barn, nysgerrig-på-yoga-ven/kollega med (til den nette sum af 20 kr., selvom de (i sagens natur) ikke er medlem af GUI.

VEL MØDT
Namaste, Charlotte

Tilmeld dig nu eller senere (se nederst), eller vi hjælper dig næste gang - husk Dankort.

Om Charlotte - jeres YOGA instruktør
Jeg hedder Charlotte Norholt, bor i Grundfør og jeg har dyrket yoga i 15 år, i mange forskellige udgaver. Jeg elsker yoga'en af mange årsager, men de væsentligste grunde er at det giver mig et større mentalt fokus og overskud, en stærk og smidig krop som gør at jeg står bedre fast i livet og mig selv, og ikke mindst stor ro og glæde. Altsammen noget jeg er taknemmelig over at kunne give videre i mine timer.
Jeg er uddannet Yogalærer fra Hamsa Yoga Studio foråret 2015, en uddannelse som jeg over tid bliver ved med at udbygge og uddybe.
Udover at undervise i yoga er jeg professionel klassisk musiker.

Lidt om YOGA
GUI-yoga ligger på forskellige ugedage, oftest en hverdagsaften og enkelte gange på en weekenddag. Planen for timerne bliver lagt ca. en måned frem og kan ses herinde på hjemmesiden. Det koster 150 kr. i halvårligt foreningskontingent, og derudover 20 kr. pr. gang man møder op, hvilket blot betales på stedet.

Yogaformen der bliver undervist i hedder Hatha - krydret med Vinaysa, som er hathayoga i flow - og timerne er altid tematisk bygget op.
Temaet kan dreje sig om f.eks. vejrtrækningen, en bestemt stilling der arbejdes henimod, have fokus på f.eks. hofterne, et energiflow eller være en mere meditativ praksis. Dette betyder at timerne vil være forskellige, og altid vil være mulige for alle at følge med i - øvet som begynder - og at man ikke behøver at komme til hver en time for at kunne følge med.
Undervisningen er styrke- og staminaopbyggende for at kunne give deltagerne en generel bedre kropsstabilitet, og indeholder derudover også de traditionelle smidighedsgørende yogastræk.
Hvis du har en yogamåtte, blødt tæppe e.l. må du gerne tage den med og ellers er der også nogle der kan lånes.
Du må gerne have tøj på du kan bevæge dig og svede (lidt) i, og jeg vil anbefale at bruge en ikke for løs top da hovedet ofte bliver vendt nedad:-)

Sådan tilmelder du dig YOGA-holdet
For tilmelde sig, skal man ha' oprettet sin medlemsprofil hos GUI. Har du een i forvejen, kan du bruge den. Har du ikke, skal du oprette en medlemsprofil med dine personlige oplysninger f.eks. navn, adresse, mobil, email osv. Dette gøres ved at klikke på "Opret profil" nede til venstre på siden og følge vejledningen. Har du ikke selv mulighed for det hjælper vi dig.

Nu kan du så komme ind med din brugerprofil ved at klikke på "Login her" nederst til venstre med dit brugernavn og password, og dit navn vil så stå som Bruger i login-boksen.

Nu kan du tilmelde dig YOGA-holdet. Det gør du ved at klikke på Holdoversigt i menuen øverst til venstre.
Herefter kommer holdet frem:

Klik på prisen (150.- halvårlig) i den grønne boks, og du kommer til betalingen:

Husk at klikke på "Jeg accepterer...." før du klikker for at gå videre.

Læs betingelserne og klik igen på "Jeg accepterer..."

Herefter kan du vælge om du vil betale med Dankort eller overførsel fra din netbank. Har du ikke mulighed for det, henvender du dig bare til instruktøren med kontanter. Med Dankort ser det sådan ud:

Udfyld felterne og klik på Gennemfør betaling

Tilmeldingen er nu gennemfør og du er medlem på YOGA-holdet.

God fornøjelse.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk